از کدام تتر استفاده کنیم؟
از کدام تتر استفاده کنیم؟
اولین USDT که همان USDT-Omni باشد، مبتنی بر شبکه بیتکوین ایجاد شد. ولی به دلیل هزینههای بالای انجام تراکنشها بر بستر بلاکچین بیتکوین، هزینههای انتقال این نوع از دلار تتر ، نسبتاً بالا است.
برای رفع این مشکل و کاهش هزینههای انتقال، USDT-ERC 20 مبتنی بر اتریوم ایجاد شد که هزینههای انتقال بسیار کمتر و سرعت انتقال بسیار بیشتری دارد و درحال حاضر توسط اکثر کیفپولها و صرافیهای آنلاین استفاده میشود.
USDT-TRON (یا همان USDT-TRC 20) بسیار سریعتر و بدون هزینهی انتقال است، ولی توسط تمامی کیفپولها و بازارها ساپورت نمیشود.
. USDT-EOS نیز هنوز به صورت استفاده عموم در نیامده است
در نتیجه، برای کاهش هزینهها و سرعت انتقال و همچنین اطمینان از پشتیبانی کیف پول و صرافیها، شما باید از. USDT-ERC 20 یا همان تتر مبتنی بر شبکه اتریوم استفاده کنید
هنگام خرید ارز دیجیتال جهت تشخیص USDT-ERC 20 از موارد مشابه میتوان گفت که آدرس کیف پول توکن ERC 20 با 0 xشروع میشود. پس همواره جهت جلوگیری از هدر رفتن داراییهای دیجیتالی خود به این نکته توجه فرمائید.
پشتوانه تتر چیست؟
از آنجایی که این استیبل کوین قیمتی دقیقاً برابر با پولهای فیزیکی دلار و یورو دارد، بنیاد تتر در ابتدا ادعا میکرد که به صورت 100% توسط بانک مرکزی آمریکا یعنی فدرال رزرو پشتیبانی میشود و پشتوانه این رمزارز دلار آمریکا است.
اما بعدها که بیشتر مشخص شد تتر چیست و توسط آن چه کارهایی میتوان انجام داد، وبسایتهای خبری حوزه کریپتو اعلام کردند که این ارز دیجیتال هیچ ربطی به دلار یا یورو ندارد و توسط هیچ دولتی پشتیبانی نمیشود.
توسعه دهندگان ارز تتر پیش از این ادعا داشتند که این ارز یقیناً با دلار آمریکا پشتیبانی میشود. اما در بروزرسانی اسفند ماه سال 1397 (14 مارس 2019)، بنیاد تتر موارد و شرایط وبسایت خود را آپدیت کرده تا درخصوص عملکرد ذخایر خود شفاف سازی کند. این بروزرسانی کوچک نشان میدهد که تتر (USDT) بطور 100% با دلار آمریکا پشتیبانی نمیشود و این موضوع باعث شد تا بسیاری از افراد از این شرکت انتقاد کنند.
کلام آخر
برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه خرید و فروش ارز دیجیتال شما را به بازدید از سایت و صرافیارز دیجیتالتاپ کنز دعوت می کنیم.